sigikid presenteert in zijn actuele herfstcollectie een hele reeks knusse nieuwigheden.

Drie nieuwe karakters doen hun intrede bij de poezelige babygeschenken, zoals steeds bij sigikid knuffelzacht en zonder problemen te wassen. De reeksen zijn zowel aantrekkelijk voor jonge moeders als voor iedereen die een cadeau wil kopen. Ze vallen op door functies die speciaal ontworpen zijn voor kleine kinderen. Met Jappy Jump, de groene Fips en Hilde Gilde krijgen bovendien jarenlange favorieten in nieuwe kleuren weer een plaats in de collectie.

De knuffeldieren maken het in de herfst bont. Met een reeks nieuwe, vrolijke Sweetys richt sigikid zich tot de moderne, stijlvolle moeder. De collectie brengt een kleurige noot in de kinderkamer. Een heel andere richting slaat de nieuwe collectie ‘Kuschli’s’ in, die sigikid als eerder ‘klassiek’ pluchen dier op de markt brengt. Mooie, natuurlijke vormen in combinatie met hoogwaardige, superzachte pluche kenmerken de helden van deze nieuwe sigikid-stijlrichting.

‘Apfelherz’ en ‘Arrows’ zijn de nieuwe, trendy tassenreeksen voor kinderen vanaf vier jaar, die sigikid voor het najaar presenteert. De reeksen vallen op door een minimaal design met figuren en passen zo bij de trend van ‘nieuwe eenvoud’. Vormen en kleuren domineren deze grafische reeksen, gaande van een rugzak tot een broodplankje.

 

BABYWERELD

Jappy Jump: klaar om te huppelen
De nieuwe Jappy Jump is voor alle meisjes een onmisbare metgezel in trendy roze-rood. Het zachte, voor baby’s veilige pluche vormt een lief en tegelijk grappig paardengezicht. Van knuffeldoek via knuffelkussen tot warme dekentjes: wij hebben alle artikelen voor de noden van kleine baby’s.

 

De groene Fips: een klassieker met strepen
Trendy kleurenspel in de actuele modekleuren grasgroen, olijfgroen en sundown-oranje zijn de kenmerken van deze nieuwe sigikid-reeks voor kleine jongens (maar ook voor meisjes). De geweldige hond is een klassieke straathond die door zijn verschillende vormen en functies zijn kleine eigenaars voor zich wint. Gewoonweg typisch sigikid.

 

Hilde Gilde: Romantisch breiwerk voor meisjes
JMet Hilde Gilde krijgt de babybeer-collectie van sigikid nu eindelijk vrouwelijke uitbreiding. De kleine berin van knuffelzachte babyduffel heeft een lichaam van gebreid katoen, wat haar erg bijzonder maakt. Dankzij het roze strikje is ze een kleine dame bij de beren in de kinderkamer. Door de talrijke artikelen uit deze nieuwe collectie kunnen moeders hun kleine meisje een mooie set schenken.

 

KNUFFELPLEZIER

Nu wordt het knuffelbont
De nieuwe, kleurrijke knuffelwereld van sigikid bestaat uit gele beren, blauwe olifanten en turkooizen nijlpaarden. Alle felgekleurde Sweetys zijn fluweelzacht. Dankzij de nieuwe ‘dubbele pluche’, die niet alleen naar buiten toe, maar ook naar binnen erg zacht is, zijn deze dieren enorm aangenaam om aan te raken. De sigikid-designers kozen de kleuren, rekening houdend met de laatste trends en ontwikkelingen. Elk dier kreeg zo een typische kleur – die weliswaar fel is, maar toch bij het dier past. De grappige designs zetten aan tot liefkozen en knuffelen. De trendy kleuren maken van de nieuwe sigikid-Sweetys een bron van kleur in elke kinderkamer, waardoor kleine – maar ook grote kinderen – ernaar hunkeren.

 

Wonderlijk knuffelbaar: de Kuschli’s van sigikid
sigikid stelt een nieuwe collectie van klassieke knuffeldieren voor: de Kuschli’s. Warme kleuren, superzachte, wollige pluche en klassieke vormen typeren deze nieuwe collectie. De designers van sigikid namen hun toevlucht tot klassieke vormen, die altijd al model stonden voor het unieke design van sigikid-knuffeldieren: eenvoudige en kindvriendelijke dieren, grote ogen en een zacht model. De knuffelbeesten moeten het kind in zoveel mogelijk situaties begeleiden, bijvoorbeeld bij het inslapen, tijdens een lange rit en als speelkameraad. Deze herfst wordt de Kuschli’s-collectie voorgesteld met een reeks beren.

 

ACCESSOIRES

Pijlen en hartjesappels wijzen de weg naar de kinderopvang
sigikid brengt in de herfst twee nieuwe tassenprogramma’s op de markt. Voor het eerst staan daarbij geen figuren centraal, maar trendy patronen. Met het thema ‘Apfelherz’ voor meisjes volgt sigikid de trend van de grote patronen uit de jaren ’70. Felrood in combinatie met groene en oranje tinten maken deze reeks niet alleen interessant voor kleine kinderen, maar bekoren ook jonge meisjes. sigikid biedt in de collectie verschillende tassen en accessoires voor onderweg: van een rugzak via een broodtrommel tot een tas voor toiletgerief. Een prachtig herfstthema! ‘Arrows’ voor jongens is de toonaangevende reeks voor de herfst. Het design speelt met verschillende pijlen, die zich in een opvallend patroon herhalen. Hoewel de basiskleur van de reeks donkerblauw is, bekoort het design door het flitsende, felle groen van de pijlen. Een trendy tassenreeks voor jongens, inclusief talrijke accessoires.

 

Verhaaltjes voor bij het eten en drinken
In de herfst brengt sigikid een nieuw programma tafelgerei van melamine op de markt. De nieuwe collectie, die bestaat uit telkens vier thema’s voor meisjes en jongens, pronkt met een nieuwe vormgeving en voor het eerst met een tweekleurig melamine-decor. De kopjes en schaaltjes zijn dan ook langs alle kanten prachtig. De nieuwe vormen beantwoorden aan de actuele, trendy serviesmodellen en hebben perfecte afmetingen voor kinderen. sigikid heeft het design van de artikelen niet te kinderachtig gemaakt, zodat kinderen er lange tijd plezier aan beleven. Een serviesprogramma voor elke dag, aangezien alle artikelen geschikt zijn voor de vaatwasser.

 Het merk sigikid

sigikid vervult de dromen van kinderen – groot en klein. Het bekende merk bestaat nu al meer dan 47 jaar en vele ouders, die als kind reeds sigikid-fan waren, geven hun liefde voor de schattige producten van het gezinsbedrijf nu aan hun eigen kinderen door. Een design op kindermaat en een perfecte kwaliteit – daarvoor staat het merk sigikid garant. Jaarlijks creëert het designerteam in de vestiging Mistelbach bij Bayreuth honderden nieuwe artikelen en toch is er bij elk sigikid-product, hoe klein ook, oog voor elk detail.

 

CONTACTPERSOON VOOR DE PERS

Op verzoek sturen we u graag productfoto’s met een hoge resolutie, gedetailleerde productinformatie of, indien mogelijk, fotobestanden voor uw eigen fotoproducties.

 

Manuela Wimmers
Tel. +49 (0) 9201 / 70-544
wimmers@sigikid.de

sigikid
Scharrer & Koch GmbH & Co. KG
Am Wolfsgarten 8
D-95511 Mistelbach

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese