WELKOM IN BEASTSTOWN!

Beaststown is een eigenwijze stad, bevolkt door dieren die bijzonderder, tegendraadser en eigenaardiger zijn dan andere knuffeldieren op de markt. En ook in het 10e jaar van deze collectie presenteert sigikid nieuwe komische en hartverwarmende nieuwe bewoners van deze unieke stad. Van de excentrieke kapperleeuw “Brave Hair”, de dappere elektricien “Power Tower” en de zonderlinge olifant “Nerdy Nerd” – de stad die nog steeds op chaotische wijze wordt bestuurd door burgemeester Bonsai Bear, verwelkomt zeven nieuwe bewoners. Elk dier is gebaseerd op menselijke karakters en elk heeft zijn eigen charme. Ook de “Ach Goood”-familie is gegroeid en de vele vrienden van deze unieke knuffelhelden van “Ach Goood” zullen blij zijn met deze nieuwe leden. Ze maken de familie nog interessanter en doen het hart van menig verzamelaar sneller kloppen. Natuurlijk zijn ook de nieuwe beesten in twee formaten beschikbaar, zodat je jouw “Ach Goood”-knuffeldier altijd bij je kunt hebben. Vóór we de nieuwe leden aan je voorstellen, sluiten we toepasselijk af met de woorden die de burgemeester van Beaststown in zijn jaarlijkse begroeting uitspreekt: Beaststown is meer dan een stad; het is een thuis voor al die ongewone en tegelijkertijd geliefde bewoners: de Beasts. Alle Beasts die graag in deze stad willen komen wonen, kunnen contact opnemen met onze gemeenteraad en een aanvraag doen voor inburgering. Alle grappig, geflipte, gestrande en goddeloze Beasts zijn van harte welkom. Want er is maar één wereld en ten slotte zijn we allemaal diep van binnen een beetje een Beast!

 

38715

 

Brave Hair

De ster onder de kappers in Beaststown. Hij is befaamd voor zijn geföhnde golvende kapsels die tegen weer en wind bestand zijn. Menig Beast heeft in zijn salon een nieuwe persoonlijkheid ontdekt en zijn beroemdste creatie is nog steeds de “Fall-Out Flush-Cut” van Mopp Toddel.

 
38725

 

CAT ASTROPHE

Als er iets gebeurt, dan is ze erbij. Wanneer in de supermarkt de toren met blikjes tonijn omvalt, in de achtertuin zonder veel succes een kattenconcert wordt opgevoerd of de waardevolle bonsaiboom tot krabpaal wordt omgedoopt, dan weten we een ding zeker: deze kat heeft haar poten in het spel!

 

38727

>

Hairy Queeny (rewashed)

Ze is er weer! Na het succes van haar laatste actiefilm “Sheepmator 7”, nam ze even een creatieve adempauze en verdween ze uit het beeld. Maar ze is weer terug, met een nieuwe outfit, een nieuw image en een fris gewassen en gestyled kapsel van de hand van – uiteraard – sterrenkapper, Brave Hair.

 

38728

 

Is was frog?

Hij woont ondergronds in BeastsTown. De geheime dienst heeft al meerdere keren geprobeerd zijn website beaststownpedia.bom te blokkeren. Maar “Is Was Frog” is hen altijd net een sprong voor terwijl hij zwerft van vijver naar vijver. Momenteel werkt hij aan zijn memoires: “99 vliegen in één lik”.

 

38741

 

MON KEY

De kleine orang-oetan is een echte einzelgänger. Hij is weliswaar verstoten door zijn adoptiefamilie, een troep doorgedraaide makaken, maar deze self-made monkey bewandelt zijn eigen pad. Hij behoort nu tot de up-and-coming jonge generatie in BeastsTown met zijn succesvolle website beastbooblebook.bom. Het is dus geen verrassing dat de meeste Beasts hem alleen kennen als “Brother Big”.

 

38740

 

MUFFEL BUFFEL

Zijn familie komt uit de laatste ijstijd en zijn humor is minstens zo antiek. Als hij een grap vertelt, knarsen alle anderen met hun tanden … Er staan twee waterbuffels bij een waterplaats. Zegt de ene waterbuffel tegen de andere: “Is het fris?”, zegt de andere: “Ja, de krokodillen zijn al geweest”. Of: Er staan twee apen onder de douche. Zegt de ene aap tegen de andere: “Ua uga huaa”, zegt de andere: “Zet hem dan wat kouder!”.

 

38716

 

Nerdy Nerd

Al op het schoolplein had hij een aktetas bij zich. En nu, vele jaren later, wordt Nerdy Nerd gezien als een onpopulaire, arrogante, praatzieke en ronduit irritante tijdgenoot. Maar onder zijn dikke huid schuilt een zachte ziel.

 

38726

 

Power Tower

Power Tower is een gevierd elektricien in Beaststown en hij heeft al menig elektriciteitsprobleem opgelost. Hij brengt licht in de duisternis en zorgt ervoor dat de stroom in de keuken het doet, zodat de soep niet koud wordt. En tijdens de grote blackout van 1972 was hij de enige die het hoofd koel hield.

 

38724

 

Sminky Pinky

De aller-allerzachtste. Sminky Pinky is een fragiele diva die behoort tot de high society van BeastsTown, maar ze heeft het ook flink achter de ellebogen. Als we de geruchten mogen geloven, had ze een avontuurtje met hardrocker Hase Rumpelfilz in zijn kleedkamer na afloop van zijn legendarische concert.

 

38743

 

Tweet Feed

Hij is lid van de Beast Valley Digital Community. Helaas is het Tweed Feet tot nu toe nog niet gelukt om zijn innovatieve message-app “TweedFeetBeat” echt aan de Beasts te brengen. Om eerlijk te zijn, is dat niet zo verwonderlijk – de app kan momenteel nog niet eens gedownload worden. Deze bugs zijn volgens Tweed Feet niet meer dan kinderziektes die in versie 3456.8 allemaal opgelost zullen zijn.

 

 

 

 

Download


Uw perscontact

Op verzoek sturen we u graag productfoto’s met een hoge resolutie, gedetailleerde productinformatie of, indien mogelijk, fotobestanden voor uw eigen fotoproducties.

Manuela Wimmers
Tel. +49 (0) 9201 / 70-544
wimmers@sigikid.de

sigikid, H. Scharrer & Koch GmbH & Co. KG
Am Wolfsgarten 8
D-95511 Mistelbach

 

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese