SIGIKID PRESENTEERT MEER DAN 150 NIEUWE PRODUCTEN VOOR BABY‘S EN KINDEREN

Met de speelgoedcollectie 2017 presenteert de producent van baby- en kinderproducten uit het Duitse Oberfranken meer dan 150 nieuwe producten, verdeeld over drie leeftijdsgroepen:
baby, mini en junior. In het babysegment vanaf 0 jaar presenteert sigikid een nieuwe, zachte babyserie in kenmerkend sigikid-design. Met onder andere nieuwe dieren die met hun verschillende functies alle
zintuigen van de allerkleinsten aanspreken. Naast nieuwe producten in de PlayQ-collectie, het ontwikkelingsprogramma voor kleine kinderen, presenteert het geliefde kindermerk een nieuwe biologische lijn (sigikid Green) en een programma speciaal voor vaders (Papa & Me). In de categorie mini, het segment voor kinderen vanaf 2 jaar, zien we veel nieuwe knuffeldieren in de bekende patchworkdesigns maar ook zachte speeltjes waarmee kinderen rollenspelen kunnen doen. Het concept van Erwin de kleine patiënt is in samenwerking met Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer uitgebreid met het onderwerp ‚tandarts‘. In het junior-segment vanaf 4 jaar presenteert de speelgoedproducent nieuwe lifestyleproducten voor kinderen, met tassen, broodtrommels en drinkflessen in twee trendy designs: één voor meisjes en één voor jongens. Nieuw dit jaar zijn de brillenkokers voor kinderen.

s_171_p149

BABY POESIE: MET SCHATTIGE CADEAUS

Met het programma ‚Baby Poesie‘ geeft sigikid het traditionele knuffeldoekje een boodschap. Mooi gemaakte knuffeldoekjes in verschillende kleuren zijn uitgevoerd met uitspraken waarmee u uw pasgeborene graag in bed legt. Zo zijn er de uitspraken, ‚Tanze im Regen‘ [Dans in de regen] en ‚Folge deinem Herzen‘ [Volg je hart]. U geeft uw nieuwe wereldburger niet alleen een inspirerende boodschap mee, maar ook een heerlijk zacht vriendje om mee te knuffelen en aan te snuffelen. De serie is helemaal af met mooi gemaakte wenskaarten met envelop in sigikid-design. De knuffeldoekjes worden aangeboden in een cadeauverpakking, voor een onvergetelijk geschenk. Vanaf mei 2017 verkrijgbaar in de betere vakhandel.

PAPA & ME: DE EERSTE COLLECTIE VOOR PAPA ‘ S

Het eerste assortiment van sigikid speciaal voor papa‘s. Vaders spelen een steeds belangrijkere rol in de opvoeding en verzorging van kleine kinderen. Werden mannen vroeger veelal buitenspel gezet, vandaag de dag zijn ze betrokken bij de meeste beslissingen en nemen ze actiever deel aan de opvoeding. Vandaar dit nieuwe programma met producten speciaal gericht op de man. Een serie waarmee het voor hem makkelijker wordt om speelgoed te kopen voor zijn baby. Het nieuwe programma van sigikid onder de merknaam ‚Papa & Me‘, is gemaakt met onderwerpen en kleuren die mannen aanspreken. Van helden en robots tot grappige interpretaties van gereedschap die rammelen, muziek maken of gewoon heerlijk knuffelig zijn.

GREEN: GEÏNSPIREERD OP DE NATUURs_171_p62

Volledig biologisch – dat is de nieuwe merkserie ‚sigikid Green‘. Alle materialen die voor deze serie worden gebruikt, zijn 100% biologisch. De buitenste stoffen zijn gemaakt van gecontroleerde en biologisch geproduceerde stoffen (gecertificeerd biologisch) en het vulmateriaal is schaapswol. De kleuren en versieringen die in deze collectie worden gebruikt, zijn op waterbasis en chemisch onschadelijk. De collectie wordt in Europese landen geproduceerd met behulp van groene stroom, zodat ook de CO2-voetafdruk van deze artikelen uitstekend is. Daarnaast heeft sigikid voor de nieuwe Green-collectie een tijdloos design ontwikkeld dat alle leeftijdsgroepen aanspreekt en zich kenmerkt door moderne en klassieke vormen. Want het beste milieuvriendelijke design is design dat niet weggegooid wordt maar van generatie op generatie overgaat.

PLAYQ: BASIC STEPS VOOR KLEINE PIONIERS

Spelen is leren en leren is spelen. In de nieuwe werelden van PlayQ (PlayQ = speelse intelligentie) van sigikid zijn tal van nieuwe dingen te ontdekken. Baby‘s worden daarmee in hun ontwikkeling gestimuleerd. Het is belangrijk om vanaf de allereerste levensmaanden de zintuigen te stimuleren en zo de ontwikkeling te bevorderen. sigikid maakt dit op spelenderwijze mogelijk met het ‚PlayQ‘-ontwikkelingsprogramma. Het varieert van grijpen en begrijpen met ontdekkingselementen tot de eerste vaardigheden in sorteren en stapelen. sigikid maakt alles mogelijk in mooie en speelse werelden,
zoals op de boerderij of in de WullerWullawoods, waarin onderdelen uit het bos en de weide samenkomen. De leuke wandelwagenspanner ‚Wildpad‘ of de innovatieve bowlingkegels in de vorm van dennenbomen voor baby‘s zijn maar een paar voorbeelden die bewijzen dat vroeg leren niet saai hoeft te zijn.

ERWIN IS TERUG: NU OOK ALS PATIËNT BIJ DE TANDARTS

Erwin, de kleine patiënt is terug in de speelgoedwinkels. Dit innovatieve en educatieve speelgoed die een rits heeft op de buik waarachter verschillende zachte organen met klittenband vastzitten, krijgt in 2017 een nieuwe uitvoering. Erwin bij de tandarts is een leuk, nieuw handpopspel. Bereid uw kind voor op het eerste bezoek aan de tandarts en leer tegelijkertijd en spelenderwijze goede tandverzorging. Erwin is verkrijgbaar in twee leuke speelkoffersets: een met de klassieke inhoud voor dokters-inspe en een voor naar de tandarts. Alles is liefdevol gemaakt van textiel en met onderdelen van hoogwaardig hout. Een leuke speelset voor kinderen vanaf 3 jaar.

s_171_p152SOFTPLAY: KNUFFELEN EN SPELEN

De knuffelwereld van sigikid is het hart van het merk: knuffelzacht, hartverwarmend en wasbaar. De nieuwe leden van de knuffelfamilie zijn om in het hart te sluiten. Hoe verschillend van karakter ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: de ongekende zachte sigikid-touch. Dit uit zich in een knuffelzacht gevoel wanneer uw kind een van de sigikidknuffels in zijn armen sluit en de band met geluk en liefde ervaart die elk knuffeldier van sigikid in zich heeft. Naast de bekende Patchwork Sweeties zijn sinds 2017 ook de grotere XXLversies ook in de winkels verkrijgbaar. sigikid is trouw aan het motto, ‚Je bent nooit te oud om te knuffelen‘ en onderscheidt zich daarmee als toonaangevende designer op de mark van knuffelspeelgoed.

s_171_p193

NIEUWE KINDERTASSEN: NAAR HET BOS, HET WEILAND EN DE STAD

Voor kinderen die naar de peuter- en kleuterschool gaan, heeft sigikid dit voorjaar twee nieuwe designprogramma‘s voor jongens en meisjes. Voor de jongens is er de lijn ‚Traffic‘ [Verkeer] met kleurrijke auto‘s en stoere voertuigen. Het stijlvolle design is weergegeven op broodtrommels en rugzakken. Voor meisjes is er de lijn ‚Forest‘ [Bos] met leuke bosmotieven en spelende bosdieren zoals de vos en de uil. Dit rood-roze design is uitgevoerd op talrijke producten voor meisjes.

 

 

Download


PERSCONTACT

Op verzoek sturen we u graag productfoto‘s met een hoge resolutie, gedetailleerde productinformatie of, indien mogelijk, fotobestanden voor uw eigen fotoproducties.

Manuela Wimmers
Tel. +49 (0) 9201 / 70-544
wimmers@sigikid.de

sigikid, H. Scharrer & Koch GmbH & Co. KG
Am Wolfsgarten 8
D-95511 Mistelbach

 

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese