Babywereld

Alles voor de baby

De geboorte van een baby is niet alleen voor ouders, maar ook voor grootouders, meter, peter en vrienden een speciale gebeurtenis. Allemaal willen ze de nieuwe wereldburger een waardige ontvangst bieden – hier speelt sigikid met zijn liefdevolle babygeschenken een belangrijke rol!

Onze prachtige reeksen verschaffen u ideeën voor speciale cadeaus tijdens de eerste levensmaanden, van een knuffeldoek via een speelklok tot een grijpring of rammelaar. Olifant of konijn, Lolo Lombardo of Semmel Bunny – wij hebben voor elk jongetje of meisje het gepaste knuffelvriendje.

Babygeschenken

Prachtige series en schitterende geschenken voor een baby,
om te geven en als aanvulling, bij de geboorte of de doop.

Knuffeldoeken

Onze manusjes-van-alles voor baby’s: onmisbaar bij het liefkozen, troosten en knuffelen. Knuffeldoeken zijn vaak jarenlang het beste maatje van kleine kinderen en een favoriet geschenk bij de geboorte.

Speelklok voor baby’s

Muziek voor de kleintjes. Onze speelklokken brengen baby’s met zachte klanken naar dromenland – rustgevend, troostend en ontspannend voor een kalme nacht. Bovendien zijn de liefdevolle figuren trouwe vrienden in de eerste levensjaren.

Grijpringen Red Stars

Een gevarieerde waaier aan grappige figuren in vrolijke kleuren en patronen,
met spannende rammel-, knisper- of piepgeluiden, waar handjes van kleine ontdekkers gegarandeerd veel plezier aan beleven.

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese