Onze belofte

Een sterk merk aan uw zijde

sigikid is een modern merk met een lange traditie. Als u onze filosofie deelt en graag voor de belangrijkste doelgroep ter wereld werkt, moeten we elkaar leren kennen!

Gedurende meer dan 47 jaar is het favoriete kindermerk sigikid uitgegroeid tot een bekende naam. Profiteer voor uw eigen zaken van de knowhow, ervaring en traditie van onze onderneming uit Franken en laat ons samen nieuwe successen boeken.

Met een sterk merk groeien

Met ons productaanbod kunt u uw klanten een omvangrijk, exclusief assortiment aanbieden. Met ons merk begeleiden wij onze doelgroep van de geboorte tot de basisschoolleeftijd, waardoor u een duurzame en langdurige relatie met de klant kunt opbouwen.

Samen handelen

Een eenvoudige filosofie verbindt ons met al onze handelspartners: samen succes boeken. Onze samenwerking is gebaseerd op de volgende principes: fair partnerschap, een vriendelijke omgang en professioneel handelen.

Voor kinderen enkel het beste

Bij producten voor kinderen mag niet alleen de prijs doorslaggevend zijn. Ons motto luidt: voor kinderen is enkel het beste goed genoeg. Daarom gebruiken wij uitsluitend materialen van topkwaliteit, streven wij naar een kindvriendelijk design en een hoge spelwaarde en voldoet onze kwaliteit aan veel strengere eisen dan de wettelijke voorschriften.

Producten met concept

Wij bekijken de wereld door de ogen van een kind! Daarom bieden wij producten die perfect aansluiten bij omvangrijke product- en stijlwerelden. Wij begeleiden kinderen met onze schattige spelideeën en accessoires in talrijke situaties: bij het spelen en leren, het slapen, in de crèche en de eerste jaren op school.

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese