Impressum

Gegevens volgens TMG (wet inzake telemedia):
sigikid, H. Scharrer & Koch GmbH & Co. KG
Am Wolfsgarten 8
95511 Mistelbach

 

Vertegenwoordigd door de leidinggevende vennoot:
sibego Spiel- und Textilwaren Verwaltungs-GmbH
op zijn beurt vertegenwoordigd door Axel Gottstein en Mirko Plumhoff

 

Contact:
Telefoon:   +49 (0) 9201 / 70-0
Telefax:   +49 (0) 9201 / 70-20
E-Mail:    info@sigikid.de

 

Inschrijving in register:
Inschrijving in het handelsregister.
Registerrechtbank: Kantonrechtbank Bayreuth
Registernummer: HRA 2603

 

Omzetbelasting-ID:
Btw-nummer conform § 27a van de btw-wetgeving:
DE 167814647

 

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55, lid 2 RStV (staatsverdrag inzake radio):
sigikid, H. Scharrer & Koch GmbH & Co. KG
Am Wolfsgarten 8
95511 Mistelbach

 

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als aanbieder van diensten zijn wij conform § 7, lid 1 TMG voor eigen inhoud op deze website volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk. Conform § 8 tot 10 TMG zijn wij als aanbieder van diensten echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden, die wijst op een onwettige activiteit, te controleren of eventueel te onderzoeken. Verplichtingen tot de verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven hierdoor onverminderd van kracht. Dergelijke aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop wij weet hebben van een concrete overtreding van de regelgeving. Wanneer wij op de hoogte zijn van dergelijke overtredingen, zullen wij de inhoud onverwijld verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod omvat links naar externe websites van derden en wij hebben geen invloed op de inhoud ervan. Voor deze vreemde inhoud kunnen wij dan ook niet instaan. Voor de inhoud van de websites, waarnaar een link leidt, is steeds de desbetreffende aanbieder of beheerder van die website verantwoordelijk. Wanneer de link wordt geplaatst, worden deze websites op eventuele inbreuken op de wetgeving gecontroleerd. Op het moment waarop de link werd geplaatst, was geen onwettige inhoud zichtbaar. Zonder concrete aanwijzingen voor een overtreding is een permanente inhoudelijke controle van deze websites echter  niet redelijk. Wanneer wij op de hoogte zijn van dergelijke overtredingen, zullen wij dergelijke links onverwijld verwijderen.

 

Auteursrecht

De inhoud en werken, die door de beheerder van de website hierop worden vermeld, zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. Voor de vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur resp. opsteller vereist. Het downloaden en kopiëren van deze website is enkel toegelaten voor privaat, niet-commercieel gebruik. Als de inhoud van deze website niet door de beheerder werd opgesteld, gelden de auteursrechten van derden. Vooral inhouden van derden zijn als dusdanig aangeduid. Als u toch een schending van de auteursrechten opmerkt, verzoeken wij ons hierop te wijzen. Wanneer wij op de hoogte zijn van dergelijke overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onverwijld verwijderen.

 

 

Bronnen van de gebruikte afbeeldingen en grafieken:
http://www.antsandelephants.de/
http://www.fotolia.com

 

 

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese