Ondernemingswaarden

De onderneming
achter het merk

Elke onderneming wordt opgericht op basis van bepaalde pijlers, die een invloed uitoefenen op het management en de omgang met medewerkers en klanten. Die basiswaarden zijn voor ons de volgende:

Wij zijn familie

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste factor voor succes.

Met iedereen in ons bedrijf willen wij één grote familie vormen, met wie wij ons enthousiasme, onze filosofie en onze toekomstvisie delen. Wij willen onze medewerkers een aangename werkomgeving bieden, waarin zij zich goed voelen en hun talenten en mogelijkheden volop kunnen ontwikkelen. Wij staan voor een beleid met open deur en een open communicatiecultuur.

Wij zijn verantwoordelijkheid:

Globaal en duurzaam denken, bewust handelen

Onze opvatting over productie is niet enkel het combineren van materiaal, naden en vulling. Voordat u thuis een sigikid-product ontvangt, hebben meer dan 180 medewerkers in Duitsland zich ervoor ingezet – bij de creatie, het ontwerp van de snit, het naaien van modellen, de inkoop, in het magazijn, de boekhouding en de verkoop. 
Voor onze producten geldt:

brain-made in Germany, manufactured with love in the world.

Wij produceren wereldwijd. Wij werken hulpbronnenefficiënt. Daarbij sluiten wij partnerschappen voor lange termijn. Momenteel worden sigikid-artikelen (materiaal, onderdelen enz.) geproduceerd in Duitsland, Roemenië, Moldavië, India en China.
sigikid is een onderneming met een wereldwijd netwerk. Wij produceren ook in landen waar de bevolking ver onder het niveau van onze westerse wereld leeft. Dankzij onze productie garanderen wij daar het inkomen van talloze families. Door ons SIGISAFE-systeem zorgen wij ervoor dat de plaatselijke productie in een menswaardige en veilige omgeving gebeurt.
Als u graag wil weten waar wij een concreet artikel produceren, schrijft u met vermelding van het product en lotnummer naar:

sigikid – Produktions-Tracking
Am Wolfsgarten 8
95511 Mistelbach

Wij zijn toekomst

Onze visie: kinderen en ouders overal ter wereld gelukkig maken

Wij zijn een groeiende onderneming met innovatieve ideeën. Met onze producten willen wij in de toekomst nog meer kinderen en ouders gelukkig maken.

X

Choose Region:

  • North America
  • Europe
  • Asia
flag Deutschflag English / International
flag Françaisflag Italiano
flag Nederlandsflag English / USA
flag Chinese